Spar penger på et billig minilager

Hvis det begynner å bli trangt om plassen hjemme, er det på tide å finne et minilager. Vi er veldig glad i tingene våre, og det skal ikke mye til før boden er stappfull og det renner ut av alle skap. Samtidig ønsker man ikke å tømme lommeboken for å finne et minilager, man ønsker gjerne et rimelig og billig minilager. Man skal tross alt betale en månedlig pris. Her kommer tipsene for å finne et billig og rimelig minilager nære deg.

Se på de ulike aktørene for minilager i området ditt

Dette er kanskje selvsagt, men det er fremdeles mange som velger det første og beste minilageret de finner. Søker man “minilager oslo” så kommer typisk City Self-Storage eller OKminilager opp først. Da trykker man seg inn, og uten å vurdere andre bedrifter for minilager, så reserverer man sitt første minilager.

Bare i Oslo finnes det over 60 ulike anlegg for minilager. Med så mange ulike aktører kan det bli vanskelig å filtrere gjennom dette havet av minilager, for å finne det beste og billigste. På minilagerguiden.no er det et verktøy for søk som gjør at du kan filtrere minilager etter dine kriterier.

Eksempelvis kan du ønske at minilageret skal være innen 5 km radius, under 700kr i måneden og at det er minst 6kvm stort. I tillegg ønsker man gjerne adgangskontroll, eller tilgang med bil, som du enkelt kan velge for søket ditt.

Finn gode tilbud på minilager

Mange minilagre vil gi tilbud til deg som ny kunde i en viss periode. Kanskje gir Oslo Minilager 50% av de første to månedene. Flere og flere går også for prismatch, slik at dersom du finner billigere pris et annet sted, så får du samme pris også her. Dette får du informasjon om på minilagerguiden.no, der du kan se om et gitt lager du ønsker tilbyr prismatch.

Hvis du har kapasitet og energi, kan du finne et tilbud på et minilager nære deg og leie det i perioden du får rabattert pris. Når tilbudet er over, kan du enkelt finne et annet minilager som også har en velkomst-deal. Slik får du billig og rimelig minilager i en lengre periode, som er godt for lommeboken og humøret.

Dersom du vil strekke deg lenger, kan du også finne billigere minilager utenfor byene. Det finnes mange gårdsbruk som tilbyr lagring i en låve de har til overs. Hvis du orker å ta kjøreturen, vil det i det lange løp lønne seg å finne et rimeligere minilager utenfor byen. Bruk minilagerguiden.no til å finne minilager overalt i hele verden, fra Kristiansund til Tromsø!