skattesøk skattelistene

Helsebransjen søker i skattelistene?

Privat helsesektor kan se om du kan betale for deg

For aktører i privat helsesektor blir det ofte problemer med betaling for kunder. Helsetjenester er dyrt, kostnaden kan komme spontant, og betaling skal ofte skje fort. Men hvordan kan vet de private at du kan betale i tide? For dette er det mange av de som enten tar en kredittsjekk, eller benytter seg av anonyme skattesøk. Ved å søke annonymt i skattelistene så unngår man at den man søker på ser at du har søkt. Siden 2014 ble denne informasjonen nemlig offentlig.

Hvor kan man søke i skattelistene?

Det som er mest populært er å søke via de offentlige tjenesten hos skatteetaten og Altinn. Det kan man gjøre på skatteetatens hjemmesider. Men det er blitt mer og mer populært å benytte seg av private tjenester som «selger» søk mot en avgift. Disse avgiftene kan være alt i fra 39 kr på det billigste, til kr 1499 på det dyreste.

Din helse Halden har sjekket og testet alle disse tjenestene, og har funnet en vinner. Vi har dømt på svartid med resultat, pris og brukergrensesnitt. Og vinneren ble skattesjekk.no.

Kan man søke på hvem som helst annonymt?

I likhet med den åpne skattelisten, så kan man søke på alle i norge som betaler skatt. Altså de som er 18 år i det oppførte skatteåret man søker i. MEN det skal sies at når man gjør et søk hos private aktører, så stemmer ikke alltid informasjonen. Du BØR unngå å søke på sider hvor man kun kan oppgi navn. Da vil søkeresultatet være for en helt annen person. Bruk kun sider hvor man kan oppgi Navn, fødselsår og bosted. Da vil du kunne skrive nøyaktig hvilken person du ønsker, og misvisende informasjon blir sjeldenere.

 

Med dette ønsker vi deg lykke til i snokingen! 🙂